به موجب قانون مطبوعات، پروانه انتشار مجله ایرانی مطالعات اقتصادی ، به زبان انگلیسی ثبت و صادر شده است. این نشریه براساس تأییدیه کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور حائز شرایط دریافت درجة علمی ـ پژوهشی از شماره اول 2012 شناخته شد. مجله ایرانی مطالعات اقتصادی، یک نشریه با داوری محرمانه  و دوسو ناشناس است که توسط دانشگاه شیراز، یکی از قدیمی­ ترین و معتبرترین دانشگاه ­های ایران که کیفیت بالایی در زمینه آموزش و پژوهش دارد، منتشر می شود. هدف این مجله، فراهم کردن زمینه­ ای برای اقتصاددانان (در ایران و سراسر جهان) است، تا پژوهش های نظری و تجربی خود را در همه زمینه ­های اقتصادی منتشر کنند.

درباره مجله ایرانی مطالعات اقتصادی

- کشور محل چاپ: ایران                                   - ناشر: دانشگاه شیراز

-  نوع مجله: علمی-پژوهشی                           - حوزه  تخصصی: اقتصاد – اقتصاد ایران

- زبان مجله: انگلیسی (چکیده فارسی)              - نوبت‌های چاپ: دو فصلنامه